Aiud
Aiud, pagina aiudenilor
judeţul alba, românia
  bine ai venit
pagina aiudenilor de pretutindeni
  home Home   contact Contact  
menu
menu
 
fotolix.ro
 
:: FaceBook ::
esti Fan Aiud pe Facebook?
:: horoscop zilnic AiudOnline ::
Horoscop Zilnic AiudOnline
citeşte horoscopul pentru zodia ta
Horoscop oferit de ACVARIA
:: stiri aiudene ::
- Comenteaza intrebarea saptamanii;
- Vot pentru Padurea Sloboda de langa Aiud;
- Piesa extraterestra de la Aiud;
- Primarul Josan, jos peste un an!;
- La Penitenciarul din Aiud – cazarea, serviciile si ...;
- Stadionul Metalul va disparea din peisajul Aiudului!;
:: imagini din aiud ::
galeria foto AiudOnline galeria foto AiudOnline galeria foto AiudOnline galeria foto AiudOnline
vezi galeria foto
:: carte de oaspeti ::
scrie în cartea de oaspeti
citeste mesaje
:: cazare în aiud ::
posibilităţi de cazare în aiud
Pensiunea "Mobis AL"
(Molnar); steasteastea stele
Pensiunea "Melinda";
Hostel "Două Sălcii";
... şi în zona aiudului
Rimetea (Torockó);
:: părerea ta contează ::
motivează votul tău aici | arhivă
:: parteneri media ::
- Ziarul Unirea;
- Monitorul de Alba;
- Empresa.ro - Stiri Alba;
vezi toţi partenerii;
:: site-uri partenere ::
- Robeni rent-a-car Cluj;
- Stiri Auto;
- Atracţii turistice în Romania;
- Traduceri;
- Cazare Alba Iulia;
:: newsletter/group AiudOnline ::
:: BitDefender QuickScan ::
:: Prognoză meteo Aiud ::
vremea-meteo.com

Informatii generale - Orase înfratite

 
Dingelstadt, Germania

Dingelstadt - Germania

Primãria Municipiului Aiud a stabilit relatii de înfrãtire si colaborare cu orasul Dingelstadt din Germania începând din anul 1993, în baza Hotãrârii Consiliului Local nr. 11 din 11. 03. 1993. În cadrul acestor relatii au fost intreprinse vizite si schimburi de experiente între delegatiile din Municipiul Aiud si Dingelstadt.


Gyomaendröd - Ungaria

Gyomaendröd - Ungaria

Primãria Municipiului Aiud a stabilit relatii de înfrãtire si colaborare cu orasul Gyomaendrod din Ungaria începând din anul 1993, în baza Hotãrârii Consiliului Local nr. 23 din 02. 10. 1993. În cadrul acestor relatii au fost intreprinse vizite si schimburi de experiente între delegatiile din Municipiul Aiud si Gyomaendröd, relatii care s-au extins si asupra unor institutii similare din cadrul celor douã orase, cum ar fi cazul înfrãtirii Colegiului "Bethlen Gábor" din Aiud cu Liceul "Bethlen Gábor" din Gyomaendröd.


Cusset - Franta

Cusset - Franta

Primãria Municipiului Aiud a stabilit relatii de înfrãtire si colaborare cu orasul Cusset din Franta începând din anul 2000, in luna octombrie fiind semnat actul de infratire cu orasul Cusset la Primaria municipiului Aiud, iar in luna septembrie a anului 2001 acesta a fost semnat in Cusset. Colaborarea a adus numeroase contacte concretizate in proiecte.


Cerepovet - Rusia

Cerepovet - Rusia

Primãria Municipiului Aiud a stabilit relatii de înfrãtire si colaborare cu orasul Cerepovet din Rusia, acesta fiind situat in inima regiunii Vologda Oblast, in apropiere de cele mai mari orase rusesti, avand un avansat centru industrial, dar si un punct de atractie pentru turisti datorita reliefului diversificat, precum si asezarii pe malul raului Sheksna.


Ponte de Sor - Portugalia

Ponte de Sor - Portugalia

La începutul lunii martie, 2003, doi tineri aiudeni, au fost primiti de primarul orasului Ponte de Sor, João José de Carvalho Taveira Pinto cãruia i-au înmânat CD-ul de prezentare al Aiudului din partea primarului municipiului Aiud, Liviu Octavian Rusu. La rândul sãu, primarul portughez a înmânat, prin intermediul celor doi aiudeni, o medalie de onoare a orasului Ponte de Sor primarului din Aiud precum si un CD cu orchestra Ligeira, orchestrã care este mândria orasului lor.


Siklos - Ungaria

Siklos - Ungaria

Orasul Siklós s-a înfiintat în 01.04.1997 prin unirea localitatilor Siklós si Máriagyud. Se afla în apropierea localitatii Pécs, la 25 km de acesta, fiind cel mai sudic oras al Ungariei. Populatia orasului este de 10700 locuitori. Este recunoscut prin vinurile sale.


Megara - Grecia

Megara - Grecia

Apropiat ca marime si numar de locuitori cu Aiudul, orasul Megara, situat în sud-estul peninsulei elene, are, atât prin istoria sa îndelungata, cât si prin modul de viata actual, elemente comune cu municipiul nostru, de unde si dorinta reciproca de înfratire. Astfel, dupa o corespondenta începuta în urma cu noua luni, în data de 27 octombrie 2003, ora 10:00, la Primaria municipiului Aiud în baza HCL 76/2003, s-a semnat Protocolul de colaborare cu orasul Mégara, primul pas concret catre înfratirea celor doua comunitati.mai multe informatii pe site-ul Primãriei Municipiului Aiud
top
right  
  img   img  
Powered by Robilix WEB  
Valid XHTML 1.0 Transitional This document validates as CSS!
Copyright AiudOnline.ro © 5.0
:: 2002 - 2015 ::
FotoLIX  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |  Bijuterii Handmade  |  stock flash components  |
Like Us on Facebook